Banner
Ordoneaza dupa:  
X
Un barbat intr-un autobuz langa o calugarita superba.

Barbatul, daca ma lasi sa te … o sa fiu cel mai fericit.

Calugarita se ridica jignita si pleaca.

Apare soferul autobuzului si il invata cum sa procedeze.

A doua zi se duce la manastire imbracat in preot .

O vede pe calugarita si-i spune :” mi s-a aratat D-zeu si mi-a zis sa te ….”, la care calugarita ” bine dar vreau in fund ca sa raman virgina”.

Barbatu isi face treba fericit, dupa aceea isi scoate hainele si zice : “ha sunt barbatul din autobuz”, la care calugarita scoate costumul: ” ha sunt soferul”
Adaugat la 18-05-2014 22:27
10(1  voturi)
Etichete: Bancuri cu preoți
X
Erau Bill Clinton și cu Papa Ioan Paul II într-o barcă și discutau de zor. Deodată, o pală de vânt îi smulge papei pălăriuța de pe cap și i-o aruncă în apă, la câțiva metri depărtare. Bill zice că "no problem", parcurge respectivii metri pășind pe apă, ridică pălăriuța, se întoarce tot pășind pe apă și i-o înapoiază papei. Bineînțeles, pe-acolo erau și reprezentanții presei, care n-au scăpat ocazia unor fotografii. Rezultat: a doua zi, în toate ziarele, titluri imense: "Bill Clinton nu știe să înoate!".
0(0  voturi)
X
La poarta Raiului un preot și un taximetrist. Întreabă Sf Petru pe taximetrist ce meserie a avut pe pământ și după ce află îi dă un toiag de aur și o manta de ploaie nou-nouță. Preotul primește un toiag putred și o manta ruptă. Preotul văzând asta îl întreabă pe Sf Petru: de ce taximetristul a primit toiag de aur iar el că a fost slujitorul lui Dumnezeu pe pământ a primit unul putred. Imediat a venit și răspunsul: când tu slujeai în biserică pe oameni îi lua somnul dar când el conducea taxiul oamenii se închinau.
0(0  voturi)
Etichete: Bancuri cu preoți
X
Maria, o femeie religioasă, a fost măritată cu soțul ei și a făcut 17 copii. Apoi, bărbatul ei moare. Peste câteva săptămâni, ea se mărita din nou și mai face 2 copii. Apoi moare și al doilea bărbat. Un pic mai târziu, moare și ea. La înmormântarea ei, preotul, ridicând privirea la cer, spune:
- În sfârșit, sunt din nou împreună!.
La care cineva din mulțime întreabă:
- Scuză-ma, părinte, te referi la ea și la primul soț sau la ea și la al doilea soț?
Preotul zice:
- Mă refer la picioarele ei.
0(0  voturi)
Etichete: Bancuri cu preoți
<< < 1 > >>